lørdag 24. oktober 2015

barseltårer og babygym

jeg har jo alltid sagt at barn ikke er et hinder hva angår et trendy, stilistisk, strøket og moderne hjem. det handler om innstilling. ja visst føler jeg meg slapp etter fødselsopplevelsen, de følelsesmessige påkjenningene gleden av et barn gir og for ikke å snakke om de stadige oppvåkningene når min samboer ligger og ammer på natten. jeg har til tider vært utslitt.

plutselig gir fenomenet barseltårer mening.

likevel har jeg gjort alt i min makt for å holde huset standsmessig. jeg hviler ikke når barnet sover. da støvsuger jeg. smårydder. og vasker klær. likevel...

nå befinner jeg meg tidvis i en identitetskrise. jeg lever i et utstyrkaos uten like. jeg vet ikke lengre hvem jeg er. huset er fyllt til randen. jeg har to vippestoler for svarte. de passer heller ikke inn i møblementet.


 25 prosent av tingene på bildet over er i bruk. det sier seg selv at det er 75 prosent regelrett tap hva funksjonalitet angår.

i hverdagen, når kvelningsfornemmelsen er for stor og rotet tyter fra en hver krok er jeg flink å skape rom. små rom der jeg bruker litt tid for meg selv. det er viktig. tror jeg har skrevet om det før. men det var ikke før alt utstyret kom til hus at jeg virkelig forstår egentidens betydning.

av og til går jeg til båten min. pusler litt med den. ser om det er noe vann jeg kan lense. algevekst å pusse bort er det alltids. trofast liten snelle det der.der sitter jeg til inspirasjonen kommer tilbake. og det gjør den alltid. så går jeg hjem.

det er alltid noe positivt å finne om man leter. feks så har jeg funnet et babygymstativ i heltre. dyrt var det. men det tilfredsstiller meg. det er nok plast rundt meg nå.

stativ fra  sprell

vi har også investert i et blockteppe fra house doctor. det har vært trendy en stund nå. men det skammer jeg meg ikke over. og de dagene det er som mørkest så tyr jeg til blomstene. snitter opp en 20-pakning med roser fra eide handel. tar frem kähler-vasen. så er jeg klar til å være far igjen. 100 prosent. god helg. følg meg på instagram : hanshenrikshus
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en kommentar. det setter jeg umåtelig stor pris på